[Loading]

1000 jongerenplan in de finale!

Twents 1000-jongerenplan in de finale ESF Awards.

 

Het Twentse project 1000-jongerenplan is één van de vijf genomineerden die kans maakt op de ESF Award van Agentschap NL. In de afgelopen weken ontving het project maar liefst 381 stemmen, ruim genoeg voor een plek in de finale. Woensdag 3 december reikt staatssecretaris Jetta Klijnsma in Den Haag de award uit aan de winnaar.

 

De vijf projecten met de meeste stemmen presenteren woensdag hun project aan het publiek en een deskundige vakjury. Projectleider Monique Engelbertink verzorgt de pitch over het 1000-jongerenplan. In het 1000-jongerenplan worden kwetsbare jongeren succesvol begeleid naar een plek op de arbeidsmarkt.

De vakjury zal ter plekke de winnaar kiezen, waarna de ESF Award wordt uitgereikt door Jetta Klijnsma, de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

ESF Award

De ESF Award is een prijs die door het Agentschap SZW wordt toegekend aan projecten die innovatief zijn en met gebruikmaking van een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds een bijdrage leveren aan de toeleiding naar de arbeidsmarkt.

 

Meer weten?

Meer weten over het 1000-jongerenplan?  Ga naar  www.1000jongeren.nl