[Loading]

Legamaster

Legamaster is producent van innovatieve e-screens en e-screen software. Het bedrijf wilde video inzetten om de unieke eigenschappen en toepassingen van hun producten op een heldere manier in verschillende omgevingen te kunnen communiceren. Samen met Legamaster zijn wij aan de slag gegaan om hun beeldcommunicatie te realiseren. Daaruit vloeide een grote verscheidenheid van video’s voort. Wij produceerden onder andere de PTX en STX films die de hardware uitleggen en een aantal films voor verschillende doelgroepen, die de software uitleggen. Daarnaast was een referentie over de positieve klantervaring wel op zijn plaats. Alle videos zijn in 4K geproduceerd.

PTX

Legamaster wil de unieke eigenschappen en mogelijkheden van hun e-screens communiceren met behulp van video. Wij ontwikkelden hiervoor de 3D productfilms voor het PTX en het STX scherm. Het gebruik van 3D animatie heeft het voordeel dat wij het scherm in een vrije omgeving konden laten bewegen en de mogelijke toepassingen helder in beeld konden brengen. Daarnaast kan met gebruik van 3D animatie gemakkelijk en op aantrekkelijke wijze een overzicht worden gegeven van alle mogelijke vormen waarin het scherm verkrijgbaar is.

Tango Teach

Voor de softwareproducten van Legamaster hebben wij video’s op maat geproduceerd voor verschillende doelgroepen. Hierbij was het belangrijk om de eigenschappen van de software doelgroep gericht en begrijpelijk uit te leggen. Om de gebruiksvriendelijkheid te benadrukken is bij de ontwikkeling van de software productfilms ingespeeld op het menselijke karakter. Hier ziet u de film, over Tango Teach software, die speciaal is ontwikkeld om te gebruiken op e-schermen binnen een leeromgeving.

Reference case

Feyenoord is ambassadeur van Legamaster en maakt gebruik van de STX e-screens en Tango Sports software. Wij produceerden een reference film van deze tevreden klant, waarbij in hun eigen woorden wordt omschreven hoe de ervaringen met de Legamaster producten zijn. Ook is in de reference film te zien op welke manier Feyenoord de Legamaster producten in zet in hun werkzaamheden. Reference films kunnen de kijker niet alleen een indruk geven van de gebruikerservaringen, maar men kan tevens zien op welke manier de producten worden ingezet.