[Loading]

Goede doelen

Het bieden van een helpende hand vinden wij van belang in de hedendaagse maatschappij en we dragen dan ook graag bij met onze expertise of in andere vormen. Naast de producties die wij maken voor bedrijven met een maatschappelijk streven, zet Say Yeah zich daarom ook rechtstreeks in voor goede doelen.

Onze bijdrage aan maatschappelijke doelen wordt niet alleen geleverd in de vorm van donaties, ook helpen wij door het belang van de betreffende goede doelen organisatie te vertalen naar beeld.

Ook voor goede doelen organisaties geldt natuurlijk dat video een belangrijke rol kan spelen in de communicatie. Door video te produceren die laat zien waar het goede doel naar streeft en wat voor moois het in beweging heeft gezet, hopen wij een steentje bij te kunnen dragen aan het communiceren van een krachtige, belangeloze boodschap die de inzet voor het goede doel bevorderd.

 


Stichting Present: De Viermarken

De Viermarken is een ecologische zorgboerderij die aan de noordwestelijke stadsrand van Enschede ligt.
Een prachtig initiatief dat mensen helpt weer deel uit te maken van de maatschappij. Via Stichting Present mochten wij als Say Yeah een bijdragen leveren aan het schoonmaken van een van de panden op het erf De Viermarken. Check hier onze schoonmaakskills!


De aftermovie van de Menzis Singelloop Enschede 2016

Singelloop Enschede steunt dit jaar voor de derde keer Stichting Join4Energy. De opbrengsten van de bedrijvenloop worden aan de stichting gedoneerd. 

Bezoek hier de website van Singelloop Enschede

menzis_logo


Run for Kika - Team Melvin

“Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één doel hebben : 95% genezingskans voor kinderen met kanker in 2025.  Alle runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij. Run for KiKa is een sponsorevenement: elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.”

Voor Run for Kika maakten wij een film die laat zien hoe het leven van Melvin, een kindpatient, eruit ziet. Melvin en zijn ouders hebben meegewerkt aan dit filmproject voor Kika, om te zorgen dat er meer onderzoek kan worden gedaan naar de genezing van kinderkanker.


Ride for the Roses

Het doel van de Ride for the Roses is met een unieke fietstocht een vuist maken in de strijd tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De Ride for the Roses is een begrip in de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit bijzondere wielerevenement.

 

Voor Ride for the Roses zijn wij momenteel bezig met de ontwikkeling van een video.

Bezoek hier de website van Ride for the Roses

 


Stichting Buddiez

“Stichting Buddiez is bedoeld om zieke kinderen onder professionele begeleiding te koppelen aan gezonde kinderen, zodat ze weer kind kunnen zijn en niet alléén maar bezig zijn met hun ziekte.”

Voor Stichting Buddiez produceerde Say Yeah twee video’s die uitleg bieden over wat de stichting doet. Zo kunnen we onze inzet tonen voor dit prachtige initiatief van Danielle Schokker dat veel bijdraagt aan het welzijn van kinderen.

Bezoek hier de website van Stichting Buddiez

 


Join 4 Energy

“Stop Energiestofwisselingsziekten. Alle kinderen hebben recht op energie! Join4Energy wil bereiken dat door het organiseren van evenementen financiële ondersteuning aan onderzoeken en projecten kan worden toegekend op basis van een goed gedefinieerde en onderbouwde aanvragen.” 

In 2016 Heeft stichting Join4Energy de speelkaarten actie opgezet. Verschillende bedrijven in uiteenlopende branches doneren aan Stichting Join4Energy en de donateurs worden afgebeeld op de speelkaarten. Op deze manier dragen we ook een steentje bij aan de strijd tegen energiestofwisselingsziekten.

Bezoek hier de website van Join4energy


Stichting Present 2016

“Stichting Present maakt het mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken.” 

Twee keer per jaar verricht het team van Say Yeah een middag vrijwilligerswerk voor Stichting Present. Dit werk bestaat uit sociale projecten voor mensen die er even zelf niet goed aan toe komen door omstandigheden. Wij hebben met schop en schoffel een tuin onder handen genomen van een woongemeenschap in Enschede. Zo konden wij de bewoners vast een eindje op weg helpen en motiveren.

Bezoek hier de website van Stichting Present


GOOD CAUSE RALLY 2012

“Voor sommige kinderen is het dagelijkse leven een ware “struggle”. Graag bezorgen wij zoveel mogelijk van hen een stralende dag waarbij ziekte of aandoening even vergeten wordt.”

Ieder jaar organiseert Stichting Good Cause Rally het ‘festival of speed’ waarbij zieke kinderen en hun gezin een dagje zorgeloos kunnen genieten. De kinderen kunnen onder andere meerijden in de meest bijzondere sportauto’s en zelfs een vlucht in een vliegtuig maken. Naast een donatie, legt Say Yeah deze dag belangeloos vast in een jaarlijks sfeerverslag. Hierdoor worden de bijzondere herinneringen vereeuwigd en bovendien deelbaar.

Bezoek hier de website van de Good Cause Rally