[Loading]

Klanten

dePosten

Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Midden in het logo van de Posten staat een hart. En dat is geen toeval. De Posten laat graag haar hart spreken in de zorg en dienstverlening aan haar cliënten.

thuisbezorgd.nl

Takeaway.com NV, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden.

Rabobank
Auping
Bolk Transport

Bolk transtport bedenkt en regelt de juiste oplossingen voor transportvraag. Zij vervoeren op efficiente wijze over land en water door heel Europa van exeptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport.

Uwv

UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) zorgt voor de uitvoering van ondernemersverzekeringen en biedt arbeidsmarkt- en gegevensdiensten in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Riwald

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. 100% recycling is het streven. Zij tonen aan dat metaalrecycling ook anders kan.

Wavin

Wavin levert effectieve oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen.

ZGT

ZGT (Zorggroep Twente) in Almelo en Hengelo is een ziekenhuis waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Het opleidingsziekenhuis hecht veel waarde aan opleiding, onderwijs en onderzoek. ZGT maakt gebruik van video als onderdeel van de interne en externe communicatie naar medewerkers, patiënten en potentiële patiënten.

Schutte

bouw & ontwikkeling

TenCate

Multinationaal Textieltechnologieconcern Koninklijke Ten Cate nv (TenCate) is een multinationale onderneming die oplossingen ontwikkelt en produceert die wereldwijd worden verkocht ter bescherming van mensen en hun werk- en leefomgeving. Ten Cate maakt gebruik van video voor communicatie en het uitleggen en promoten van producten.

Grolsch

Grolsch is een van ’s werelds oudste bierbrouwerijen, gevestigd in Enschede. Grolsch maakt gebruik van video voor alle uitingen van communicatie; commercials-lokaal, landelijk en wereldwijd- en zowel interne als externe communicatie van verschillende boodschappen. Daarnaast maken zij gebruik van de Say Yeah video portal voor de video opslag en video distributie.

Roc van Twente

ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) is een onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie voor volwassenen in de regio Twente.

Zorgaccent

ZorgAccent biedt onder andere zorg en ondersteuning aan huis.

Regio Twente

Regio Twente werkt aan projecten, verdeeld over twee domeinen: Gezondheid en Leefomgeving. De veertien gemeenten realiseren deze projecten samen, in nauw overleg met Zwolle als provinciale hoofdstad, de politiek in Den Haag en de Europese Unie in Brussel.

University of twente

“HIGH TECH, HUMAN TOUCH. Dat is de Universiteit Twente.” De ondernemende universiteit stimuleert studentenondernemerschap, organiseert tal van activiteiten voor het voortgezet onderwijs en is partner van Kennispark Twente.

Mosadex

Mosadex C.V. is een volgesorteerde farmaceutische groothandel met een sterk coöperatief karakter die zich in haar 25-jarig bestaan heeft ontwikkeld van een lokale groothandel tot een full-serviceorganisatie die 24 uur per dag klaar staat voor meer dan 650 apotheken in heel Nederland.

Zehnder Group

Zehnder Group verzorgt Energie-efficiënte oplossingen voor verwarming, ventilatie, koeling en filtering.

Rosen Group

De ROSEN-groep is een wereldwijd leverancier van geavanceerde oplossingen in alle gebieden van de integriteit proces keten. Innovatie, knowhow en een strikte oriëntatie op de behoeften van de klant zijn de belangrijkste factoren van ROSEN van uniek succesverhaal.

Climber

Climber voert samen met de klant projectmatige informatievoorzieningstrajecten uit. Het bedrijf creëert analyses uit gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Daarnaast bieden zij onderhoud en service. Climber maakt gebruik van video om complexe informatie en grote hoeveelheden informatie op laagdrempelige en begrijpelijke wijze te communiceren.

Catapult

Catapult is een veelzijdig communicatiebureau voor communicatie strategieën en content.

Combi Terminal Twente

Als professioneel logistiek partner biedt CTT de voordelen van synchromodaal vervoer, met mogelijkheden voor containertransport over water, goederenvervoer per spoor en containervervoer over de weg. Naast Nederland en het Duitse achterland behoren ook Scandinavië, Oost- en Zuid-Europa tot de mogelijkheden.

Gemeente Enschede

Say Yeah heeft in samenwerking met de Gemeente Enschede en SIR onlangs een nieuwe film geproduceerd met een internationaal karakter. De doelstelling van deze ‘grenzeloze’ film is het enthousiasmeren voor meer samenwerking en synergie tussen Nederland en Duitsland, vooral op economisch gebied en vanuit arbeidsperspectief. In de video wordt naar voren gebracht welke verbanden er […]

Nationale Reisopera

De Nederlandse Reisopera (voorheen Nationale Reisopera), in het buitenland bekend als Dutch Touring Opera, is een productiehuis gevestigd in Enschede dat langs theaters in binnen- en buitenland reist met grote en klein operaproducties. Het gezelschap is onderdeel van het Nationaal Muziekkwartier in Enschede en verzorgt jaarlijks minimaal drie grote-zaalproducties in de grote theaters in heel […]

Squal

Squal is een reclamebureau gevestigd in Enschede. Squal maakt gebruik van video om zijn klanten zo volledig mogelijk te kunnen bedienen. Zie hier een making-of voor OHRA, i.s.m Squal

Demcon

DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech systems, industrial systems en medical devices.

Twente Branding

‘Twente Get Connected’ is de communicatievorm waarmee de regiobranding Twente ondernemers, starters, studenten en talenten wil verbinden met de regio en wil stimuleren naar Twente te komen om te ondernemen, studeren, werken en zich vooral ook te vestigen. Twente kiest voor een (inter)nationale positionering als toptechnologische, ondernemende en innovatieve kennisregio met een focus op High […]

Pentair

Pentair is een wereldwijde partner in producten, service en oplossingen voor water, vloeistoffen, thermal management en bescherming van uitrusting.

Dialog

Dialog Semiconductor produceert geavanceerde chips voor verschillende toepassingen waaronder bijvoorbeeld smartphones, tablets en andere portable devices. Dialog maakt gebruik van video om alle productkenmerken en het brede scala aan toepassingen op helde wijze te communiceren.

NXP

NXP produceert geavanceerde chips voor onder andere beveiligingsdoeleinden. Voorbeelden hiervan zijn autosluetelchips en de OV-chipkaart. NXP maakt gebruik van video onder andere om hun producten uit te leggen en te promoten.

Nedap

Nedap is een apparaten fabriek die technologieën ontwikkelt voor verschillende toepassingen wereldwijd. Hun slogan: “Nedap. Technologie die er toe doet.” Nedap maakt gebruik van video onder andere om hun producten uit te leggen en te promoten.

VNO NCW

Vno-NCW Midden is een vereniging waarbij belangenbehartiging, netwerken en kennisuitwisseling voor ondernemers centraal staan. VNO-NCW opereert zowel lokaal, regionaal als op landelijk niveau. VNO NCW maakt gebruik van video om vast te leggen welke gebeurtenissen plaats vinden en dit te kunnen delen.

Xsens

Xsens is marktleider op gebied van 3D motion tracking technologie en producten. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de zorgsector maar een grote toepassing is in de gaming industrie waarbij de motion tracksuits worden gebruikt om 3D karakter animaties te ontwikkelen. Xsens maakt gebruik van video voor alle communicatiedoeleinden en voor trainingsdoeleinden.

Port of Twente

Ondernemers, Overheid, Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen werken samen om de economie van de regio Twente te versterken door het creëren van meer werkgelegenheid in de logistieke sector.

Asito

“Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.” Asito is een schoonmaakorganisatie. Zij bieden facilitaire dienstverlening voor onder andere kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Asito maakt gebruik van video voor zowel interne als externe communicatie en educatie.

Cogas

Cogas is een netbeheerder die zorgdraagt voor transport van gas elektriciteit en data naar consumenten en bedrijven in Twente.

Enschede Promotie

Enschede Promotie bevordert toerisme in Enschede, profileert de culturele activiteiten van Enschede en het zet Enschede op de kaart als een aantrekkelijke woon- en werkstad.

Reggefiber

“Alle woningen in Nederland aansluiten dat is onze ambitie!” Reggeviber is een glasvezelbedrijf dat zowel oude – als nieuwe woningen voorziet van moderne glasvezel toepassingen.

3M

3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt voor uiteenlopende sectoren.

Mesa+

MESA + is één van ’s werelds grootste nanotechnologie onderzoeksinstituten. Het is het grootste onderzoeksinstituut op dit gebied in Nederland. Ruim 500 onderzoekers werken samen aan cutting-edge onderzoek op het hoogste niveau.

IKT

De stichting Industriele Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland.