[Loading]

Livio – Vrouw (82) kan toeloop ontsnapte Pokémons niet meer aan.

Een oude Enschedese dame heeft binnen no time landelijke en zelfs wereldwijde faam opgedaan door haar optreden in de Viral van Livio. In deze video is te zien hoe de woning van de vrouw is overstelpt met loslopende Pokémon. De vrouw gaat verwoed aan de slag met het verjagen van de Pokémon met behulp van een spatel. De film had na de release op de social media kanalen al snel 35.000 views bereikt.

Bij de Livio viral is ingespeeld op het spel Pokémon Go, een wereldwijde actualiteit. Het interessante aan dit spel is dat bijna iedereen er mee in aanraking komt, bijvoorbeeld door het zelf te spelen of mensen tegen te komen die het spelen. De meeste mensen hebben er dan ook een mening over, positief dan wel negatief. Door op deze hype in te spelen met de nodige humor, is de video zeer vermakelijk voor zowel liefhebbers als tegenstanders van Pokémon Go en wordt het grote publiek bereikt.

Door het inspelen op de actualiteiten op humoristische wijze, wil Livio laten zien dat ook de ouderen bij de tijd zijn en geheel niet onbekend met de Pokémon Go hype.