Webinar Say Yeah Motion Media

Informatie|Live|Boodschap|Kennis

Klik hier

Webinar


Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Uw relaties kunnen een webinar online bezoeken. Dus fysieke aanwezigheid is niet meer nodig maar dat kan wel. Een webinar is een communicatie instrument dat uitermate geschikt is voor het overbrengen van kennis.

Als u actief bent in de (zakelijke) dienstverlening heeft u veel te maken met continu veranderende marktomstandigheden, met telkens veranderende wet- en regelgeving. Dat betekent dat uw relaties goed moet informeren over deze veranderingen. Een webinar is een uitstekend instrument om uw kennis te delen met uw relaties.

Een webinar is dan ook een uitstekend instrument om tijd en kosten te besparen, om live contact met uw doelgroep te realiseren en om zo uw boodschap te versterken.

De voordelen van een webinar

  • Direct contact met uw doelgroep
  • Bereik uw doelgroep live
  • Betrek het publiek en versterk uw boodschap
  • Webinars besparen kosten én tijd

Klik hier voor de volledige uitleg

Diensten


Projectmanagement

Een webinar organiseren kan veel vragen oproepen. Hoe pak ik dat aan? Wat ik wil ik vertellen en aan wie? Hoe zorg ik ervoor dat mensen zich daadwerkelijk aanmelden? Say Yeah kan u met deze vragen helpen.

Beeld & Geluid

Uiteraard is in de studio van Say Yeah alle techniek aanwezig. Zo kunnen wij de studio zo aankleden in uw eigen huisstijl.

Streamen

Een webinar zonder streamingfaciliteiten is geen webinar. Wij richten alles zo in dat uw relaties via het internet bij u aan tafel aanschuiven. U creëert zo uw eigen interactive televisie uitzending.

Training

Wij zorgen er dan ook voor dat u goed voorbereid aan het webinar begint door vooraf te repeteren in de studio van Say Yeah.

Rapportage

Achteraf voorzien wij u van een rapportage over het aantal bereikte personen, de mate van interactie en we kunnen meten wat er op social media gebeurt.

Merken bouwen

Een merk bouwen, ook wel ‘branding’ genoemd begint met het vaststellen van toegevoegde waarde voor uw relaties en door hierop stelselmatig in te zetten. Een webinar kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Software

Livestream video

Presentatie

Chat

Contact


Moutlaan 30
7523 MD Enschede

+31 053 4359959
+31 6 25425799