[Loading]

Xsens kiest voor video

Afgelopen augustus heeft Xsens aanvraag gedaan bij Say Yeah Motion Media voor het produceren van e-learning video’s. Deze zouden het mogelijk maken voor hun klanten om zelfstandig het product “up and running” te krijgen. Say Yeah nam de uitdaging aan en kwam met een cross-platform e-learning omgeving waardoor Xsens mogelijkheden heeft gekregen tot het opleiden van hun klanten. Deze pitch werd zo enthousiast ontvangen dat de handen ineen werden geslagen en er een lange periode productie ontstond. Xsens heeft in deze periode intensief met ons samengewerkt en Say Yeah heeft bewezen een ware kennispartner te zijn op strategisch niveau. Zo werden verschillende producten door Say Yeah ontwikkeld; Reference video’s, ontwikkeling van webomgeving, commercials en natuurlijk de e-learning video’s.

 

E-learning vidieo’s zijn een effectieve maar vooral tijdsbesparende manier om mensen snel en gemakkelijk te instrueren. Wij zijn dan ook inmiddels alweer bezig met onze volgende e-learning productie voor een HST Enschede, een groot logistiek bedrijf. Zij gaan deze video’s inzetten om hun personeel goed in te lichten.
Maar ook met de commercials zijn we er maar druk mee, de meest recente hiervan voor Xsens willen we natuurlijk graag met je delen!