Live op locatie

Woonkeuken wide
Écht contact tussen Échte mensen

Ontdek de ongekende mogelijkheden van online events, om in contact te blijven met jouw klanten, medewerkers of andere contacten. Van kleine setting tot groepen van enkele honderden personen. Met jouw Online Event komt de boodschap over. Presenteren, interacteren of zelfs meerdere breakout-sessies, jouw Online Event maakt het tot een echte beleving waar nog lang over nagepraat wordt. Of je nu je event wil organiseren op een indrukwekkende locatie of je  compleet wil laten ontzorgen in onze studio. Say Yeah is er op voorbereid.

Op locatie
Overal in Nederland
Live uitzending vanuit een van de vele mooie locaties in Nederland? Say Yeah verzorgt het concept en de techniek om van elke plek een tijdelijke studio te maken.
Bereik jouw doelgroep
Bereik jouw klanten, medewerkers, leden of aandeelhouders online. Organiseer een congres, aandeelhoudersvergadering, lezing, beurs, presentatie, of grote live events vanuit elke locatie in Nederland en maak er een hybride event van.
Hybride event
Hybride events zijn flink in opkomst. Ze vormen de ideale mix tussen een live evenement en online communicatie. Daarbij is het wel van belang dat inhoud, communicatie, IT en techniek perfect op elkaar zijn afgestemd.
Ervaren team
Er komt veel bij kijken om een live uitzending te maken. Meerdere camera’s, schakeltechniek, belichting en geluid moeten perfect ingeregeld worden. Ons ervaren team ondersteunt je in alle fasen.
Full service
Say Yeah heeft ruim 15 jaar ervaring in het faciliteren van livestreams en online events. Wij ontzorgen jou op het gebied van video, techniek en ondersteuning voor jouw event.
Wat doen wij
1. Vooraf
Voorbespreking, plannen & scripten - Decorkeuze en technische voorbereiding - Instellen van schermen en leaders - Inregelen streamingstechniek
2. Tijdens online event
Ontvangst met koffie en thee - Camera, licht & schakeltechnicus - Regisseur leidt alles in goede banen - Via chat vragen ontvangen
3. Nadien
Editten van de videobeelden - Oplevering video - Publicatie op diverse kanalen - Advies voor media inzet