6 redenen voor een online verkoopevent

Jouw nieuwbouwproject in de spotlight

Maak een onvergetelijk online event van jouw informatieavond in Studio Say Yeah

Een online event is hét ideale alternatief voor een informatie- of bewonersavond. Met een mix van plannen presenteren, interactie met potentiële kopers of huurders en virtueel beleven van de nieuwe woonomgeving, maak je op deze manier een onuitwisbare eerste indruk bij alle betrokkenen met jouw nieuwe woningaanbod.

1. Van huis naar beleving

Een huis is meer dan een technisch product. Jouw toekomstige koper of huurder wil weten waar hij of zij terecht komt. Wie worden mijn buren? Welke sfeer kan ik verwachten? Past dit project bij mij en is er ruimte voor mijn specifieke woonwensen? Een online event biedt jouw potentiële klanten alle informatie en argumenten om flink enthousiast te worden.

2. Waar gaan we het over hebben?

Ontwikkelaar & architect vertellen over de achterliggende ideeën en hun inspiratie. Mogelijk toekomstige bewoners vertellen over hun verwachtingen en de aantrekkingskracht van de nieuwe wijk. Tijdens een aantal break-out sessies gaan we, in kleinere groepjes, in gesprek over specifieke woonwensen en vragen van potentiële klanten. Een interieurstylist tekent ter plekke een aantal inrichtingsopties en een hovenier inspireert met verrassende tuinindelingen.

3. Een verpletterende eerste indruk

In de studio van Say Yeah, maken we een uitzending met TV-kwaliteit die de aandacht niet meer loslaat. We wisselen live-beelden, interactieve sessies en korte filmpjes met elkaar af om het complete verhaal te vertalen naar een echte beleving. Alsof je naar een talkshow op TV kijkt, maak je kennis met alle plannen en betrokken personen, afwisselend en boeiend.

4. Maak de klik door persoonlijk contact

We maken er een interactief event van waarbij de geïnteresseerden volop de mogelijkheid hebben om hun eigen vragen of ideeën voor te leggen. Ook leren de potentiële kopers elkaar kennen tijdens de break out sessies. Een woning kopen is een spannend proces waarbij persoonlijk contact en vertrouwen erg belangrijk is. Een studio livestream is een mooie moderne manier om de klik met je doelgroep te maken.

5. Klantvriendelijk verkoopstrategie

Extra contactmomenten, voor en na het Online Event, zorgen voor meer aandacht en conversie voor jouw project. Een (online) evenement leent zich perfect voor de communicatie rondom jouw nieuwbouwproject. “Zet datum en tijd vast in je agenda en kom alles te weten over…”. Ook na het event is er genoeg om over te praten met je potentiële kopers. Doordat een online evenement heel laagdrempelig is zullen ook veel omwonenden of andere geïnteresseerden deelnemen. Door hen ook te betrekken in de nieuwbouwplannen, activeren we hen als ambassadeurs.

6. Heerlijk vanuit je luie stoel meedoen

Een groot voordeel van een online event is dat iedereen vanuit huis kan meedoen. De drempel om te kijken en mee te doen was nog nooit zo laag. Tot nu toe zien we behoorlijk grote aantallen deelnemers aan dergelijke events. Doordat we alles via Youtube streamen kan de uitzending later ook teruggekeken worden door mensen die later aanhaken bij jouw project.

 

Kom een keer kijken in onze studio

Bel of mail en kom een keer vrijblijvend kijken tijdens een live-uitzending. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw project:

jan@sayyeah.nl | 06 – 21 21 59 94