Vacatures

PRODUCTIEMANAGER

Wegens snelle groei van onze livestream studio zijn wij op zoek naar een ervaren productiemanager M/V. 

In onze high end studio maken we dagelijks live-uitzendingen voor klanten zoals: Menzis, Rabobank, Provincie Overijssel, Het Grootste Kennisfestival van Nederland, Homey, ZGT, Twente Branding, KroezeWevers en vele vele anderen. Als producent heb je nauw contact met onze klanten en ben je de spin in het web bij de live-producties. Je bent een echte aanpakker en je gaat graag uitdagingen aan binnen onze dynamische werkomgeving.

Naast flink wat relevante ervaring met events en studiowerk ben je communicatief sterk, punctueel en georganiseerd. Je bent gastvrij en vindt het leuk om met mensen in de weer te zijn. Daarbij overzie je alle details, werk je optimaal samen met de studio-crew en zorg je ervoor dat de klant zich welkom en op z’n gemak voelt. Als eerste aanspreekpunt voor de klant zorg je ervoor dat alle benodigde input op tijd bij ons binnen is. Ook coördineer en beoordeel je de productie van leaders, bumpers, achtergrondbeelden en andere benodigde zaken.

Say Yeah biedt jou naast een prima salaris, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten. Kijk ook op www.studio-sayyeah.nl voor alle mooie projecten waar we momenteel aan werken.

Stuur je CV, motivatie en portfolio naar: f.hautvast@sayyeah.nl

 

MOTION GRAPHIC DESIGNER

Wegens snelle groei van onze livestream studio zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een meester in After Effects en gaat jouw bloed sneller stromen van mooi geanimeerde graphics? Dan zoeken wij jou!

Je hebt de nodige ervaring en skills en kunt meteen aan de slag voor onze diverse klanten: Menzis, Rabobank, Provincie Overijssel, Het Grootste Kennisfestival van Nederland, Homey, ZGT, Twente Branding, KroezeWevers en vele vele anderen.

Naast het maken van Intro’s, leaders, bumpers, logo’s, tekstanimaties en 2D-infographics, zijn er veel andere studio-werkzaamheden waar je aan bij kunt dragen. Kortom, je gaat werken bij een superleuk bedrijf waar je veel kan leren en je creatieve hart kunt ophalen!

Say Yeah biedt jou naast prima arbeidsvoorwaarden, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.

Kijk ook op www.studio-sayyeah.nl voor alle mooie projecten waar we momenteel aan werken.

Stuur je CV, motivatie en portfolio naar: f.hautvast@sayyeah.nl


STAGIAIRE MARKETING EN COMMUNICATIE

Wegens snelle groei van onze livestream studio zijn wij op zoek naar een stagiaire om ons te ondersteunen op marketing- en communicatiegebied. Kun jij goed schrijven en ben je handig met social media, nieuwsbrieven en andere digitale kanalen? Dan hebben we een leuke stageplek voor je in de aanbieding. Tijdens je stage kun je ook ingezet worden voor studio-werkzaamheden. Kortom, je gaat stage lopen bij een superleuk bedrijf waar je veel kan leren en je creatieve hart kunt ophalen!

Say Yeah biedt jou naast een stagevergoeding, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.

Kijk ook op www.studio-sayyeah.nl voor alle mooie projecten waar we momenteel aan werken.

Stuur je CV en motivatie naar: f.hautvast@sayyeah.nl


STAGIAIRE STUDIOTECHNIEK

Wegens snelle groei van onze livestream studio zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij graag aan de slag als cameraman/-vrouw, video editor, schakeltechnicus of regisseur? Dan zoeken wij jou!

In onze high-end studio verzorgen we dagelijks live-uitzendingen voor diverse mooie klanten. We leren je de kneepjes van het vak waarbij je meteen in de praktijk aan de slag mag.

Say Yeah biedt jou naast een stagevergoeding, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.

Kijk ook op www.studio-sayyeah.nl voor alle mooie projecten waar we momenteel aan werken.

Stuur je CV en motivatie naar: f.hautvast@sayyeah.nl

CONTACT

 

Say Yeah Motion Media.

Adres
Moutlaan 30
7523MD Enschede

Postbus  803
7500AV Enschede

Locatie

Tel:  +31 (0)53 435 99 59

Mail:  contact@sayyeah.nl